Nenuco Airwick Luchtverfrisser (Dispenser met vulling)

Airwick
8410104392840
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer informatie

Nu ook verkrijgbaar bij Supermercat, deze heerlijke en populaire Nenuco Airwick luchtverfrisser. Een handige elektrische dispenser met een navulling om extra lang te genieten van de originele Spaanse Nenuco geur.

  • Onopvallend design.
  • Werkt lang met een vulling.
  • Regelbare intensiteit.
  • Simpel te gebruiken.

De samenwerking tussen Airwick en Nenuco brengt dit fantastische product met de onmiskenbare geur van Nenuco nu dichtbij en in huis.

Zeer economisch qua gebruik en gaat tot wel 75 dagen mee op een vulling. Dat is dus extra lang genieten voor een vriendelijke prijs. De intensiteit van de geur kunt u vanzelfsprekend zelf regelen.

Onopvallend en uiterst effectief

Deze elektrische dispenser werkt op stroom en kunt u in het stopcontact plaatsen. Het stroomgebruik is vrijwel nihil.

Deze Nenuco Air Wick luchtverfrisser zorgt voor een aangename omgeving en geur in elke kamer van uw huis met de delicate geur van Nenuco. Pas de intensiteit eenvoudig aan en geniet van een aangename geur tot wel 80 dagen lang.

Het is niet aan te raden het product permanent te gebruiken. Ontkoppel het apparaat 's nachts en gebruik het niet langer dan 15 opvolgende uren. De intensiteit is eenvoudig en nauwkeurig te regelen.

U kunt eenvoudig wisselen van vulling indien deze leeg is geraakt. Zodra de fles parfum leeg is, haalt u de elektrische dispenser uit het stopcontact en vervolgens kunt u de nieuwe vulling eenvoudig aanbrengen

Deze onopvallende Nenuco Airwick Luchtverfrisser werkt langdurig en verspreidt een aangename geurHet loskoppelen van het stopcontact is eenvoudig, maar neem de nodige zorg in acht indien de fles niet leeg is. Bewaar het product rechtop om lekkage te voorkomen en plaats het op een koele plaats. Zet het niet apparaat niet op houten, gepolijste of gelakte oppervlakken.

Gerelateerde Producten