Nenuco Airwick Freshmatic Max Recambio Navulling

Airwick
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer informatie

Bestel de échte Spaanse navulling en geniet van authentieke Nenuco geur! Een navulling gaat lang mee en geeft tot bijna 2400 keer een heerlijke geur af, daardoor is er altijd een frisse geur in huis voor een vriendelijke prijs.

Natuurlijk kan je bij Supermercat ook voordelig de navullingen bestellen voor een Airwick luchtverfrisser. Het omwisselen van de navullling is erg simpel, zodat iedereen weer lang kan genieten van de frisse en aangename Nenuco geur.

De kenmerken van deze Nenuco Airwick Freshmatic navulling:

  • Neutraliseert geuren en parfumeert uw huis.
  • Kies drie intensiteitsniveaus om uw ideale niveau qua geur te bereiken.
  • Te gebruiken in combinatie met de Freshmatic dispenser (op batterijen).
  • Laat geen natte resten achter.
  • Zorgt voor een unieke en Spaanse Nenuco geur.
  • Tot wel 75 dagen actief, afhankelijk van de instellingen.

Let op: Deze Nenuco Airwick Freshmatic navulling kan alleen worden gebruikt in combinatie met originele Airwick dispenser.

Wat is de juiste manier om de navulling te plaatsen in de dispenser?  Houd het apparaat altijd weg van uw gezicht en schakel het geheel uit alvorens u de navulling erin probeert te plaatsen.  U kunt het apparaat openen door te drukken op de knop aan de bovenkant en de voorkant naar voren te trekken. Plaats vervolgens de navulling in de dispenser. Het is van belang dat het tuitje naar de voorkant van het apparaat wijst. Als het apparaat dicht c.q. gesloten is, dan moet de opening van het zwarte tuitje zichtbaar zijn door het gaatje waar de nevel van de dispenser uitkomt. Kies vervolgens de gewenste intensiteit van de geur door de timer op de achterzijde van de dispenser in te stellen op 9, 18 of 36 minuten en sluit het apparaat. De eerste verstuiving volgt na een vertraging van 15 seconden.

Belangrijke informatie:

Nenuco Airwick Freshmatic navulling alleen gebruiken volgens de gebruiksaanwijzing. Buiten bereik van kinderen en huisdieren houden. Bij contact met de ogen zorgvuldig afspoelen met water gedurende enkele minuten. Verwijder contactlenzen, indien aanwezig en dit gemakkelijk kan worden gedaan. Ga vervolgens door met afspoelen. Niet eten of inslikken: Onmiddellijk een arts raadplegen in geval van inslikken. Als medisch advies nodig is, houd dan de verpakking of het etiket bij de hand.

Waarschuwingen: Houder onder druk: ook na gebruik niet doorboren of verbranden. Beschermen tegen zonlicht. Niet blootstellen aan temperaturen boven 50 °C/122 °F. Verwijderd houden van hitte, hete oppervlakken, vonken, open vuur en andere ontstekingsbronnen. Niet roken. Niet in open vuur of op een andere ontstekingsbron spuiten. Adem geen dampen in. Alleen gebruiken in goed geventileerde ruimtes. Extreme temperaturen kunnen worden bereikt in voertuigmotoren, in de buurt van ovens en open haarden. Spuit niet in de richting van een vlam of een gloeiend voorwerp, of in de buurt van een ingeschakeld elektrisch apparaat.

Bestel de échte Spaanse navulling

 

Een navulling gaat lang mee en geeft tot bijna 2400 keer een heerlijke Nenuco geur af.

Wat is de juiste manier om de navulling te plaatsen in de dispenser?  Houd het apparaat altijd weg van uw gezicht en schakel het geheel uit alvorens u de navulling erin probeert te plaatsen.

U kunt het apparaat openen door te drukken op de knop aan de bovenkant en de voorkant naar voren te trekken. Plaats vervolgens de navulling in de dispenser.

Het is van belang dat het tuitje naar de voorkant van het apparaat wijst. Als het apparaat dicht c.q. gesloten is, dan moet de opening van het zwarte tuitje zichtbaar zijn door het gaatje waar de nevel van de dispenser uitkomt. Kies vervolgens de gewenste intensiteit van de geur door de timer op de achterzijde van de dispenser in te stellen op 9, 18 of 36 minuten en sluit het apparaat. De eerste verstuiving volgt na een vertraging van 15 seconden.

Gerelateerde Producten