Nenuco Airwick Freshmatic Max (dispenser + 1 vulling)

Airwick
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer informatie

Deze Nenuco Luchtverfrisser bestaat uit een elektrische dispenser en een vulling met de originele Spaanse Nenuco geur.  

Deze Nenuco Airwick Freshmatic Max Luchtverfrisser werkt geheel automatisch, maar is ook compact en onopvallend vormgegeven. U kunt de dispenser instellen op meerdere mogelijke standen. U kunt gedurende langer tijd genieten van de heerlijke en verfrissende Nenuco geur, tot wel 2 maanden lang.

  • Onopvallend design.
  • Instelbaar op meerdere niveau's.
  • Ontdek de speciale geur van Nenuco.

Deze dispenser is navulbaar en kan ook eventueel worden gebruikt met andere geuren. Een modern en elegant ontwerp, perfect voor elke kamer.

Ontdek de verfrissende en vooral 100% Spaanse geur.

Wat zit er in de Nenuco Air Wick Freshmatic Max Starterset?

 

In de verpakking vindt u het Air Wick Freshmatic Max apparaat, een Nenuco navulling en twee AA/LR6-batterijen, met aanwijzingen.

Uiteraard is ook de Spaanse en vooral unieke Nenuco Airwick Freshmatic Max set te vinden in het assortiment van Supermercat OnlineAfhankelijk van de instelling, kunt u gedurende lange tijd genieten van de heerlijke Nenuco geur. Stand 1 geeft ongeveer om de 9 minuten een spray af en werkt ongeveer tot 15 dagen. Stad 2 geeft ongeveer om de 18 minuten een spray af en werkt tot wel 30 dagen. Stand 3 geeft om de 36 minuten een spray en werkt tot 60 dagen.

Een navulling gaat dus lang mee en geeft tot bijna 2400 keer een heerlijke geur af.

Het grote voordeel van deze Nenuco Airwick Freshmatic Max Automatische Spray is het automatisch, continu en regelmatig afgeven van de geur. Hierdoor heeft u een constant niveau van de geur

Het niveau van de geur is eenvoudig aan te passen dankzij de 3 instelbare intervallen qua tijd. U kunt kiezen voor een verstuiving iedere 9, 18 of 36 minuten. U heeft dus maximale controle over de aanwezige geur en afgifte.

Waar moet ik het apparaat plaatsen? De unit kan aan de muur worden bevestigd met behulp van een schroef, maar u kunt het apparaat ook op een plank of een kast plaatsen. Het is van belang dat de minimale afstand tot de vloer altijd minstens 2 meter bedraagt.

Meer informatie is ook te vinden op de Spaanse website airwick.es

Gerelateerde Producten