Airwick Nenuco Luchtverfrisser Navulling (Recambio)

Airwick
8410104016821
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer informatie

De originele en echte Spaanse navulling voor uw Airwick Nenuco luchtverfrisser met de kenmerkende Nenuco geur is vanzelfsprekend leverbaar bij Supermercat.

  • Geschikt voor gebruik met de standaard dispenser.
  • Voor een langdurige Nenuco geur.
  • Eenvoudig te plaatsen.

Deze navulling kan worden gebruikt op de standaard dispenser. Deze navulling biedt niet alleen een heerlijke geur, maar biedt ook een langdurig effect tot meer dan 70 dagen.

Een navulling bestellen voor de Airwick Nenuco luchtverfrisser

 

Deze navulling is geschikt voor de standaard dispenser. Indien u geen dispenser heeft, dan kunt u deze hier vinden.

Met deze extra voordelige Airwick Nenuco Luchtverfrisser navulling kunt u extra lang genieten van de heerlijke Nenuco geur voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Gebruik een originele Airwick Nenuco Luchtverfrisser navulling voor een heerlijke geur door het gehele huisU kunt eenvoudig wisselen van vulling indien deze leeg is geraakt. Zodra de fles parfum leeg is, haalt u de elektrische dispenser uit het stopcontact en vervolgens kunt u de nieuwe vulling eenvoudig aanbrengen.

Het loskoppelen van het stopcontact is eenvoudig, maar neem de nodige zorg in acht indien de fles niet leeg is. Bewaar het product rechtop om lekkage te voorkomen en plaats het op een koele plaats. Zet het niet apparaat niet op houten, gepolijste of gelakte oppervlakken.

Gerelateerde Producten