Airwick Nenuco Hogar y Tejidos

Airwick
  • Beschrijving
  • Meer informatie

Niet alleen in Spanje verkrijgbaar, maar vanzelfsprekend ook bij Supermercat. Deze Airwick Nenuco Hogar y Tejidos luchtverfrisser is voorzien van de heerlijke verfrissende en originele Nenuco geur uit Spanje.

  • De originele geur van Nenuco.
  • Eenvoudig te gebruiken.
  • Werkt zonder drijfgas.

Wordt geleverd in een ruime en zeer handige spuitflacon en werkt met een handmatige verstuiver.

Ontdek de frisse geur uit Spanje

 

Dankzij het speciale en unieke pompje werkt deze Airwick Nenuco Hogar y Tejidos spray geheel zonder drijfgas en geeft dus op volledig natuurlijke wijze de ├ęchte Spaanse geur van Nenuco af.

Wordt geleverd in een ruime flacon en staat voor een langdurige frisheid en langdurig plezier. De lichte en verfrissende nevel zorgt ervoor dat u meteen kunt genieten van deze 100% Spaanse geur.

Deze speciale Nenuco Airwick Hogar y Tejidos is een begrip in Spanje en verkrijgbaar bij SupermercatDe frisheid en authentieke geur van deze spray is niet alleen zeer aangenaam, maar ook bekend in Spanje en tot ver daarbuiten. Kortom, hiermee kiest u voor een perfecte, frisse en uitnodigende geur in uw woning.

Deze Airwick Nenuco Hogar y Tejidos spray is vrij van CFK en wordt dankzij het handmatige pompje op een natuurlijke wijze bediend. Het pompje kan de eerste keer iets moeizaam werken, hetgeen wordt veroorzaakt door het zegel. Na het eerste gebruik zult u hier geen last meer van hebben.

Tot voorheen alleen verkrijgbaar in Spanje, maar natuurlijk kunt u ook deze fantastische spray snel en voordelig bestellen bij Supermercat. Want ook dit fantastische Spaanse product is vanzelfsprekend verkrijgbaar bij Supermercat.nl

Gerelateerde Producten