Heno de Pravia Gel de Ducha 650ml bad & douchegel

Bestel
  • Beschrijving
  • Meer informatie
  • Een klassiek Spaans product
  • Een speciale bad en douchegel
  • Extra voordelig

Een écht Spaans product als het gaat verzorging. Het merk Heno de Pravia is een begrip in Spanje en zeer populair. Een heerlijke en fijne bad & douchegel met de échte en kenmerkende Spaanse geur.

Ervaar de zachte Spaanse geur en het rijke schuim

 

De verfrissende en vooral verzorgende Heno de Pravia Gel de Ducha bad & douchegel vindt u uiteraard in het assortiment van Supermercat. De bekende gele flacon is een begrip over de gehele wereld.

Deze speciale en vooral 100% Spaanse Heno de Pravia Gel de Ducha bad & douchegel heeft de geur van vers gemaaid gras en hooi en dat is meer dan unieke te noemen en bijzonder fris ookHeno de Pravia vervaardigt al dan 100 jaar verzorgingsproducten en inmiddels zijn er vele producten van dit bekende Spaans merk leverbaar. De naam van dit Spaanse merk is afkomstig van het gelijknamige dorp Pravia en de geur van deze producten is afgeleid van vers gemaaid gras & hooi.

Het rijke schuim heeft een verzorgende werking en werkt enerverend. De klassieke geur is zacht en écht Spaans.

In Nederland zult u deze producten niet snel vinden, maar natuurlijk wel bij dé Spaanse winkel Supermercat.nl en dat ook nog eens veel voordelig ook!

Gerelateerde Producten