Heno de Pravia Zeep 115 gr

Heno de Pravia
8410225519638
Bestel
  • Beschrijving

Nu bij aankoop van iedere 2 stuks een GRATIS extra zeepblok!

Deze heerlijke en verfrissende zeep is nu leverbaar voor een verrassende prijs.

Heno de Pravia zeep is een échte Spaanse klassieker als het gaat om persoonlijke hygiëne en huidverzorging.

Kenmerken:

  • Verzorgend.
  • Geeft een rijk en verzachtend schuim.
  • Kenmerkende en vooral 100% Spaanse geur.
  • Verzacht en verzorgt de huid.
  • Al sinds 1905 een begrip.
  • Voordelig te bestellen & snel geleverd.

Dit bekende Spaanse merk bestaat al meer dan 100 jaar en is geliefd in en buiten Spanje. Heno de Pravia zeep is een begrip in Spanje en heeft een exclusieve frisse geur.

De geur is gebaseerd op gesneden hooi en gras. De naam van deze zeep is afkomstig van het dorp Pravia in Spanje. De slogan "La naturaleza te protege, de natuur beschermt je" is daarom bij uitstek van toepassing op de producten van dit merk. Breng het echte Spanje dichtbij en geniet van klassieke geur!

De producten van dit geliefde Spaanse merk zijn erg populair. Inmiddels zijn er diverse producten leverbaar, waaronder zeepjes, douchegel, bodylotion, agua de colonia en veel meer.

In Nederland zult u de producten van dit échte Spaanse merk niet snel vinden, maar natuurlijk wel bij dé Spanje winkel Supermercat.nl en dat ook nog eens met extra voordeel. Dankzij een goede samenwerking met onze partners leveren wij direct uit voorraad en vooral erg snel, dat merkt u meteen.

Heno de Pravia zeep staat voor échte Spaanse traditie.

Heno de Pravia is een gerenommeerd Spaans merk en brengt al meer dan een eeuw lang verfrissing en traditie samen met deze kenmerkende zeep. De geschiedenis van dit merk is vol van Spaanse ambacht en innovatie, waardoor het een onderscheidende plek inneemt in de wereld van persoonlijke verzorging.

Heno de Pravia zeep is perfect geschikt voor dagelijks gebruik, voor zowel mannen als vrouwen. De aantrekkelijke verpakking weerspiegelt de elegantie en klasse van het merk. 

Heno de Pravia zeep uit Spanje is erg populair en heeft een overheerlijke frisse geur. De zeepjes zijn voordelig te bestellen bij Supermercat.nlDe oorsprong van Heno de Pravia gaat terug tot 1905, toen het merk werd opgericht in het pittoreske dorpje Pravia in Asturië, Spanje. Het merk vond zijn inspiratie in de schoonheid van het omringende landschap en de rijke geuren van versgemaaid hooi. Dit bleek de geboorte van een onderscheidende geur die sindsdien het kenmerk van dit merk is geworden. Gedurende meer dan een eeuw heeft Heno de Pravia vastgehouden aan traditionele productieprocessen en hoogwaardige ingrediënten. De zeep wordt nog steeds vervaardigd met dezelfde toewijding aan kwaliteit en vakmanschap die het merk vanaf het begin heeft gekenmerkt.

De karakteristieke geur van versgemaaid hooi neemt je mee naar het prachtige Spaanse platteland en laat een langdurige frisheid achter op je huid. Daarbij is deze zeep zacht voor de huid en reinigt op en zachte wijze de huid zonder deze uit te drogen. De formule respecteert de natuurlijke balans van de huid en draagt bij aan een gezonde en gehydrateerde huid.

Gerelateerde Producten