Agua Lavanda Puig Gel Aromatico Bad en Douchegel 750ml

Agua Lavanda Puig
8411061845974
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer informatie

NIEUWE FLACON

Deze Agua Lavanda Puig Gel Aromatico bad & douche gel is zacht, zeer verfrissend en geschikt voor dagelijks gebruik.

  • Ontspannend effect.
  • Verzorgend.
  • Met de klassieke en vooral 100% Spaanse geur van Agua Lavanda Puig.

De fantastische geur van lavendel heeft een verfrissende en zeer ontspannende werking. Het is dan ook niet zo vreemd dat deze bad en douche gel zeer populair is in Spanje, maar inmiddels ook in Nederland . Wordt geleverd in een handige en ruime flacon van 750ml

Agua Lavanda Puig Gel Aromatico Bad & Douchegel uit Spanje

 

Deze bad en douchegel vindt u doorgaans veel in Spanje, maar tot ver daarbuiten is deze erg bekend. In Nederland zijn de Spaanse Producten van Agua Lavanda Puig dan ook erg bekend en zeer populair.

U hoeft niet verder te zoeken, want ook dit Spaanse product vindt u vanzelfsprekend in het assortiment van Supermercat met veel voordeel en bovendien snel geleverd.

Agua Lavanda Puig Gel Aromatico Bad en Douchegel staat bekend om de zachte en vooral echte Spaanse geurAromático betekent aromatische zeep en dat is een perfecte omschrijving van deze unieke bad en douchegel. De geur van lavendel is erg fijn en wordt erg gewaardeerd. Deze gel is bovendien samengesteld uit natuurlijke ingrediënten en heeft een ontspannende werking.

U kunt deze douchegel met de hand aanbrengen of natuurlijk met een spons, waarna het fantastische en romige schuim een frisse en natuurlijke geur afgeeft. Geeft een sfeer van echte ontspanning.

Agua Lavanda Puig Gel Aromatico is erg zacht en dat merkt u ook meteen. Deze douchegel is heerlijk zacht en de werking zal u zeker waarderen.

De Spaanse producten van Antonio Puig zijn natuurlijk verkrijgbaar bij de échte Spaanse winkel Supermercat. Altijd de beste prijzen, kwaliteit en service die u mag verwachten.

Heeft u vragen over de Spaanse producten van Agua Lavanda Puig uit Spanje, neem dan gerust contact op met ons. Wij helpen u graag verder.

Gerelateerde Producten