Reflex Spray 130ml

Bestel
  • Beschrijving
  • Meer informatie

  • Reflex Spray is eenvoudig qua gebruik
  • Rechtstreeks uit Spanje
  • Voordelig

Deze Spaanse Reflex Spray Analgesico Externo 130ml is eenvoudig qua gebruik. Goed doseerbaar en handzaam. Rechtstreeks uit Spanje bij u thuis geleverd.

De werking van dit bekende Spaanse product is een begrip over de gehele wereld!

Ongekend populair en bekend in Spanje en ver daarbuiten. De uitstekende warmtewerking van Reflex Spray Analgesico Externo is niet alleen bekend in Spanje, maar ook tot ver daarbuiten is dit echte Spaanse product enorm populair en wordt het veel gebruikt.

Kenmerken Reflex Spray Analgesico Externo uit Spanje

 

  • Wordt veel gebruikt bij een verzwikking, spierverrekking, verstuiking, krampen, spierstijfheid, gewrichtsontsteking, ischias of lumbago
  • Wordt ook toegepast en als zeer werkzaam ervaren bij het sporten, zeker als het gaat om extra zware belasting van de spieren. Wordt veelal zowel voor als na het sporten gebruikt. U zult het dan ook veel tegenkomen in sporttassen.
  • Kan ook worden genoemd bij een symptomatische behandeling van bijvoorbeeld traumatische en inflammatoire spierpijnen of gewrichtspijnen.

De bekende warmte van Reflex Spray Analgesico Externo werkt uitstekend en is populair in Spanje, maar ook tot heel ver daarbuitenOok wordt het gebruik van Reflex Spray Analgesico Externo Spray veel genoemd door personen met reumatische klachten en/of aandoeningen.

Uiteraard leveren wij de Spaanse Reflex Spray uit Spanje en dat ook nog eens voordeliger dan u denkt, want Supermercat levert direct uit voorraad en vanzelfsprekend wordt Reflex Spray snel geleverdDe ├ęchte Spaanse Reflex Spray uit Spanje is herkenbaar aan de unieke verpakking en wordt geleverd in een 130ml verpakking.

Supermercat levert vele echte Spaanse producten. In ons assortiment vindt u vele verzorgingsproducten, maar ook Spaanse delicatessen. Ons assortiment wordt met de grootste zorg samengesteld en bestaat uitsluitend uit de beste Spaanse merken en producten uit Spanje.

Wilt u graag een specifiek product bestellen of gewoon meer informatie, laat het ons weten en wij gaan voor u op zoek. Wij zijn u graag van dienst en dat merkt u aan onze service en uitstekende dienstverlening.

In verband met internationale postale wetgeving is het verboden om Reflex Spray te versturen per post buiten Nederland. Het is vooralsnog verboden om spuitbussen te versturen per internationale post en/of pakketpost. In ons assortiment vindt u ook de Reflex Gel, welke kan worden verzonden zonder beperkingen. Deze goedwerkende gel is vrijwel identiek qua werking en wordt geleverd in een handzame tube van 50 gram. Indien u Reflex Spray bestelt, dan wordt deze door een externe leverancier aan u geleverd via Supermercat, de beste Spaanse winkel met echte Spaanse producten uit Spanje. Dit product is doorgaans niet te vinden Nederland bij winkels zoals Kruidvat of Etos en wordt geleverd via BSY Spain. Wilt u commercial zien van dit bekende Spaanse product klik dan hier. Meer informatie kunt u ook vinden op reflexinfo.es (let op de gebruikte taal is Spaans)