Magno Classic Gel de Ducha Bad en Douchegel uit Spanje en nu leverbaar in een extra grote flacon met een handige dop

Magno Classic Douchegel - Gel de Ducha 550ml

Magno
8410436433549
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer informatie

10% korting bij afname van 6 of meer

Ontdek het verzorgende effect en de klassieke geur uit Spanje.

Een romige en aangename douchegel voor een delicate en rijke schuimlaag. Geniet van de onweerstaanbare geur die zich onderscheidt door een sterke persoonlijkheid en een klassieke Spaanse touch.

De kenmerken van Magno Classic Douchegel - Gel de Ducha uit Spanje:

  • Mild en vriendelijk voor de huid.
  • Een unieke bad & douchegel uit Spanje.
  • Met de exclusieve Magno Classic geur.
  • Rijk schuim met verzorgend effect.
  • Romige textuur voor een luxueuze ervaring.
  • Extra voordelig.

Een ├ęchte en exclusieve permanente geur, uniek in de wereld.

10% korting bij afname van 6 of meer

In de wereld van persoonlijke verzorging dit merk een Spaans icoon dat al meer dan drie decennia de harten van gebruikers verovert. Dit product, vol met geschiedenis en vol met een onmiskenbare Spaanse charme, biedt niet alleen een zachte reiniging van de huid, maar zorgt ook voor een unieke en tijdloze ervaring voor de zintuigen.

Spaanse authenticiteit in elke druppel....

Geniet van het verzorgende effect en voel met rijke schuim, een echte klassieke Spaanse bad & douchegel en ongekend populair tot ver buiten Spanje.

Magno Classic Douchegel in de typerende bruine flacon is in vele badkamers te vinden en wordt al decennia lang zeer gewaardeerd. De geur heeft een sterke persoonlijkheid en zorgt voor een gladde en zachte huid.

Magno Classic Douchegel is een begrip.

Deze heerlijke douchegel zorgt voor een delicaat en rijk schuim, hierdoor wordt de huid heerlijk glad en zacht. De klassieke geur is 100% Spaans en heeft een enerverend effect.

Ook dit ├ęchte Spaanse product vindt u bij Supermercat, is gewoon uit voorraad leverbaar en wordt dus snel bij u thuis geleverd. Ook de andere producten van Magno vindt u in ons assortiment zoals de fantastische zeep en de frisse Magno Marine producten. 

Met meer dan 30 jaar geschiedenis blijft Magno Classic Douchegel - Gel de Ducha een dagelijks plezier om te gebruiken!

In ons assortiment vindt u alle producten van dit geliefde en gerenommeerde Spaanse merk. Tevens leveren wij regelmatig de speciale limited editions, welke vrijwel nooit te vinden zijn buiten Spanje en zelfs aldaar moeilijk verkrijgbaar zijn. Ervaar de klassieke geur en het verzorgende effect van deze producten, exclusief en 100% Spaans.

Heeft u vragen over onze producten, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Gerelateerde Producten