Floid Transparent Shaving Gel Citrus Spectre 150ml

Floid
8004395321629
  • Beschrijving

Deze transparante scheergel bevat een hoog percentage glycerine, waardoor het mes perfect glijdt en dat voel je meteen!

Floid Transparent Shaving Gel Citrus Spectre scheergel zorgt ervoor dat de huid beschermd en gehydrateerd blijft.

Geniet van de speciale en zacht geur, uniek en kenmerkend voor producten van dit merk. Deze scheergel heeft een energieke en regenererende geur, met citrusaccenten en meer omhullende tonen zoals patchouli, eikenmos en ambergrijs.

Met deze transparante scheergel is precisie scheren eenvoudiger dan ooit!

Hoe gebruikt u Floid Transparent Shaving Gel Citrus Spectre scheergel : Maak uw gezicht nat met warm water en verdeel het product over de te scheren gebieden. Als u klaar bent met scheren, spoelt u af en brengt u een aftershave aan.

Kenmerken:

  • Transparante formule zorgt voor moeiteloos precisie scheren.
  • Verzorgende en hydraterende werking.
  • Zorgt voor een glad resultaat en dat voel je meteen!

Ingrediënten: Water, glycerine, PEG-40 gehydrogeneerde ricinusolie, ammoniumlaurylsulfaat, triethanolamine, acrylaten/C10-30 alkylacrylaat kruispolymeer, parfum (geur), panthenol, Opuntia ficus-indica stamextract, tocoferylacetaat, gehydrolyseerde rijst Eiwitten, tetranatriumglutamaatdiacetaat, caprylylglycol, chloorfenesine, natriumbenzoaat, benzylalcohol, maltodextrine, limoneen, linalool.

De lijst met ingrediënten moet op het moment van publicatie als correct worden beschouwd. De lijsten met ingrediënten in de samenstelling van de producten worden regelmatig bijgewerkt. Controleer de ingrediëntenlijst op de verpakking voordat u het product gebruikt.