Floid Transparent Shaving Gel Vetyver Splash 150ml

Floid
8004395321612
  • Beschrijving

Floid Transparent Shaving Gel Vetyver Splash bevat een hoog percentage glycerine, waardoor het scheermes perfect glijdt. De speciale formule zorgt ervoor dat de huid beschermd en gehydrateerd blijft.

Scheren met precisie is eenvoudiger dan ooit met deze transparante scheergel!

De geur heeft een uitgesproken aroma, dat tonen van cederhout en bergamot combineert met kruidige, bloemige, geparfumeerde en balsamico accenten.

Simpel te gebruiken: Maak uw gezicht nat met warm water en verdeel het product over de te scheren gebieden. Als u klaar bent met scheren, spoelt u af en brengt u een aftershave of aftershave-balsem aan.

Kenmerken van Floid Transparent Shaving Gel Vetyver Splash samengevat:

  • Transparante gel voor precisie scheren.
  • Zorgt voor soepel scheren.
  • Heeft een verzorgende en hydraterend effect.
  • Exclusieve en vooral kenmerkende geur.

Ingredienten: Water, glycerine, PEG-40 gehydrogeneerde ricinusolie, ammoniumlaurylsulfaat, triethanolamine, acrylaten/C10-30 alkylacrylaat kruispolymeer, parfum (geur), panthenol, Opuntia ficus-indica stamextract, tocoferylacetaat, gehydrolyseerde rijst Eiwitten, tetranatriumglutamaatdiacetaat, caprylylglycol, chloorfenesine, natriumbenzoaat, benzylalcohol, maltodextrine, limoneen, linalool.
De lijst met ingrediënten moet op het moment van publicatie als correct worden beschouwd. De lijsten met ingrediënten in de samenstelling van de producten worden regelmatig bijgewerkt. Controleer de ingrediëntenlijst op de verpakking voordat u het product gebruikt.