100% natuurlijke visbouillon voor een pure en échte Spaanse smaak.
Gallina Blanca Caldo Casero de Pescado is een visbouillon gemaakt met de beste ingrediënten en zeevruchten.
Gemaakt volgens een zeer smakelijk recept dankzij de heerlijke combinatie van zeeduivel, kabeljauw, gamba's en groenten (met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten). Vetarm, zonder conserveringsmiddelen en zonder gluten.
Ideaal om mee te koken, de bereiding van uw soepen te vergemakkelijken of als ingrediënt voor andere gerechten. Belangrijk: Schudden voor gebruik.
Ingrediënten Gallina Blanca Caldo Casero de Pescado: zeeduivel, kabeljauw, garnalen, selderij, water, aardappelen, tomaat, olijfolie, wortel, prei, ui ,natuurlijke aroma's, zout en kruiden. Kan sporen van melk en ei bevatten.
Bewaren bij kamertemperatuur op een koele, droge plaats. Bewaring van het product na opening: in de koelkast (+ 4ºC), maximaal 4 dagen en in de vriezer *** (- 18ºC) in een geschikte verpakking maximaal 1 maand.