Sisbela Anti-Age Cadeau Set met 3 producten

Sisbela
8480000700759
EXTRA VOORDEEL
  • Beschrijving

De inhoud van deze speciale Sisbela Anti-Age Cadeau Set uit Spanje:

  • Sisbela Cream Anti-Age Revitaliza & Reestructura RNA & DNA 50ml.
  • Sisbela Reafirm Serum 12% Silicio 10ml.
  • Sisbela Cream Contorno de Ojos 15ml.

Ontdek de kwaliteit van deze Spaanse crèmes en profiteer van extra voordeel met deze Sisbela set.

Sisbela Reafirm Serum 12% Silicio is een effectief en doeltreffend krachtig serum uit Spanje.

Dit speciale Sisbela Reafirm Serum 12% Silicio heeft een verstevigend effect dankzij een hoog niveau silicium en zorgt daarmee voor een maximale ondersteuning, stevigheid en elasticiteit van de huid.

Tegelijkertijd reduceert dit serum rimpels en verslapping van de huid ten gevolge van huidoudering dankzij de speciale samenstelling met meerdere actieve ingrediënten zoals organisch silicium, elastine, tripeptide-2, centella asiatica. Dermatologisch getest.

Breng 's ochtends en' s avonds 6 druppels van het product aan op een schone en droge huid. Masseer vervolgens tot het volledig is opgenomen. Breng vervolgens de gezichtscrème aan.

Belangrijk: Uitwendig gebruik. Niet inslikken. Vermijd contact met de ogen. Bij contact met de ogen met veel water spoelen. Buiten bereik van kinderen bewaren.

Sisbela Cream Revitaliza & Reestructura RNA crème revitaliseert en herstructureert.

Een regenererende en verjongende crème die rimpels en tekenen van veroudering tegengaat. Verstevigt de huid en maakt de huid glad en stralend. Geschikt voor alle huidtypes met gebrek aan stevigheid, rimpels en gebrek aan teint. Bevat een hoge concentratie aan actieve bestanddelen.

Werkzame bestanddelen: ribonucleïnezuur-RNA en deoxyribonucleïnezuur-DNA TT

Hoe te gebruiken: Dag en nacht aanbrengen op een schoon gezicht tot het volledig is opgenomen. Belangrijk: Uitwendig gebruik. Niet inslikken. Vermijd contact met de ogen. Bij contact met de ogen met veel water spoelen. Buiten bereik van kinderen houden.

Sisbela Cream Contorno de Ojos Antiarrugas & Iluminador is effectief tegen rimpels en donkere kringen, speciaal ontwikkeld voor de huid rondom de ogen.

Vermindert donkere kringen en heeft een krachtig vochtinbrengend effect. Het resultaat is een zachte, stevige en stralende huid.

De combinatie van actieve stoffen vermindert wallen, rimpels en kraaienpootjes en verstevigt de huid rond de ogen.

Actieve ingrediënten: Artemia Salina, Ginkgo Biloba, Vitaminen A & E, Centella Asiatica en Pure Cafeïne.

Hoe te gebruiken: 's ochtends en' s avonds op een schone huid aanbrengen. Neem een ​​kleine hoeveelheid met behulp van de spatel. Breng aan in het gebied van de oogcontouren en masseer met de punt van de ringvinger door lichte aanrakingen te geven tot het volledig is opgenomen.