Bosque Verde 70% Alcohol Perfumado 400ml

Bosque Verde
  • Beschrijving

Met deze handige spray is het desinfecteren van vele dingen erg eenvoudig.

Deze speciale Bosque Verde 70% Alcohol Perfumado is een spuitbus met daarin een geparfumeerde alcohol substantie om oppervlakken, producten en meer op een eenvoudige en snelle manier te desinfecteren.

Let op: NIET geschikt voor cutaan gebruik en dus NIET aanbrengen op de huid.

Bosque Verde 70% Alcohol Spray uit Spanje is eenvoudig te gebruiken: Even schudden voor gebruik. Spuit vervolgens maximaal 5 seconden met de spuitbus in verticale positie op een schone en droge doek. Wrijf even over het te reinigen oppervlak en klaar, want afspoelen is niet nodig.

Belangrijk: Voer een test uit op een niet-zichtbare plaats voordat u het product gebruikt. Na het aanbrengen op schoenzolen, volledig laten drogen. Als u rechtstreeks op een oppervlak of object (toetsenborden, schermen, enz.) heeft gespoten, verwijdert u het overtollige product met een schone en droge doek.

Erg handig voor bijvoorbeeld boodschappentassen, verpakkingen, apparaten, elektronica, apparaten (buiten), auto, schoenzolen, sportaccessoires en oppervlakken in het algemeen zoals de keuken, badkamer, tafels, stoelen, werkbladen etc.

Kenmerken van Bosque Verde 70% Alcohol Spray samengevat:

  • Reinigt zonder af te spoelen en laat een aangename geur achter.
  • Voor snel en eenvoudig desinfecteren van oppervlakken en producten.
  • Een praktische en flexibele oplossing.

Waarschuwingen: Product onder druk. Bij verhitting kan de verpakking barsten. Buiten bereik van kinderen bewaren. Verwijderd houden van warmte, hete oppervlakken, vonken, open vuur en andere ontstekingsbronnen. Niet roken in de nabijheid van het product en/of verpakking. Niet spuiten in de richting van open vuur of andere ontstekingsbronnen. Ook na gebruik niet doorboren of verbranden. Tegen zonlicht beschermen. Niet blootstellen aan temperaturen hoger dan 50 graden Celcius. Op een droge plaats en uit de buurt van chemische producten bewaren. Bevat meer dan 30% alifatische koolwaterstoffen en parfum (linalool). Kan een allergische reactie veroorzaken.