Ecran Aftersun Locion Reparadora (douchegel) 250ml

  • Beschrijving
  • Meer informatie

  • Aanbrengen en afspoelen onder de douche
  • Reparareert, hydrateert en verfrist
  • Geeft een kalmerend gevoel

Eenvoudig te gebruiken, aanbrengen onder de douche en vervolgens afspoelenAanbrengen en afspoelen onder de douche, dat is alles. Ervaar de sensationele werking van deze unieke Spaanse douche gel. Reparareert, hydrateert en verfrist de huid direct na blootstelling aan de zon. Geeft een kalmerend gevoel en uiteraard een langdurige zijdezachte huid.

Ecran Aftersun Locion Reparadora douchegel is eenvoudig en snel te gebruiken

 

Reparareert, hydrateert en verfrist de huid direct na blootstelling aan de zon. De innovatieve “Cellular Repair Complex” formule ondersteunt herstel van cellulaire schade en voorkomt voortijdige veroudering van de huid.

Vanzelfsprekend geeft Ecran Aftersun Locion Reparadora (douchegel) een kalmerend gevoel en uiteraard een langdurige zijdezachte huid.

Deze speciale variant is te gebruik als douchegel en heeft alle goede eigenschappen zoals u mag verwachten van dit fantastische Spaanse merk.

De formule is verrijkt met natuurlijke Aloë Vera. Hydrateert en verfrist vrijwel meteen, maar is uiteraard ook langdurig verzorgend.

Na het gebruik van uw gebruikelijke douchegel kunt u Ecran Aftersun Locion Reparadora (douchegel) gebruiken. Breng Ecran Aftersun Locion Reparadora aan en laat het even intrekken, ongeveer 1 minuut. Spoel het daarna af met een ruime hoeveelheid water. U ervaart meteen een soepele en gehydrateerde huid.

Dit product is dermatologisch getest en bevat géén parabenen.

Gerelateerde Producten