De originele Spaanse Paellapan

De authentieke Spaanse Paellapan is nu extra voordelig

De authentieke en vooral originele paellapan uit Spanje is ongekend populair en dat is gezien de aantrekkelijke prijs en hoge kwaliteit helemaal niet vreemd

NU MET 25% KORTING

De originele Spaanse paellapan is erg geliefd en bovendien ook voordelig. Vervaardigt van uitstekende kwaliteit staal en schitterend gepolijst. Een zeer mooie collectie van ├ęcht Spaans fabricaat uit Valencia. Deze pannen worden op de echte en ambachtelijke wijze vervaardigt, dan ziet u meteen. Een fantastische paellapan om in te bereiden, maar ook zeer fraai om de paella te presenteren. Een verrassend en origineel Spaans product!

Proef het echte Spanje met een originele paellapan van SupermercatEen speciale paellapan heeft natuurlijk ook specifieke zorg nodig ten aanzien van het schoonmaken en onderhouden. Het materiaal is geen roestvrijstaal en hiermee bestaat er een kans op oxidatie. Het is dan ook van belang om alvorens de pan te gebruiken deze eerst goed af te spoelen en vervolgens met water te vullen. Daarna brengt u dit water aan de kook en vervolgens droogt u de pan zorgvuldig af. Het is sterk aan te bevelen de paellapan vervolgens te voorzien van een beschermlaagje olijfolie, dit kunt u simpel aanbrengen met keukenrol. Het is ten zeerste af te raden de paellapan te wassen in de vaatwasser.

Indien u de paellapan heeft gebruikt, dan goed afwassen en zorgvuldig drogen.

Ook nu is het ten zeerste aan te raden een filmlaagje van olijfolie aan te brengen om oxydatie te voorkomen. Mocht u enige oxydatie aantreffen, dan kunt dit trachten te verwijderen door zeer voorzichtig gebruik van een schuurspons.

De echte Spaanse paellapan is verkrijgbaar in meerdere maatvoeringen.