Solcare producten uit Spanje

Voor een goede bescherming tijdens zonnige dagen zijn er meerdere Solcare producten leverbaar

Uiteraard zijn Solcare producten te vinden bij Supermercat

Waarom niet beschermen en hydrateren van de huid op hetzelfde moment? Tijdens de lente en zomer schijnt de zon langer en worden de dagen langer, heerlijk om bijvoorbeeld te wandelen of gewoon buiten te genieten van de zon. Hierbij is het belangrijk om de huid goed te beschermen en verbranding te voorkomen, maar ook is hydrateren van de huid erg belangrijk.

U kunt nu hydrateren met alle goede eigenschappen van olijfolie met de nieuwe Solcare producten uit Spanje. Vanzelfsprekend leverbaar bij Supermercat.nl de échte Spaanse winkel.

Doorgaans zijn alle producten van Solcare voordelig en meteen leverbaar!

Solcare producten uit Spanje zijn nu gewoon leverbaar bij Supermercat Spaanse Producten en dat ook nog eens heel voordelig en natuurlijk erg snel geleverd zoals u bent gewendSolcare presenteert twee nieuwe producten op basis van het succes van voedende crème met olijfolie. Er is een zonnebrandcrème met SPF 15 oftwel Factor 15 en een hydraterende aftersun, beide in een nieuw formaat pot en dus erg handig qua gebruik.

Tips voor het gebruik van Solcare producten uit Spanje:

  • Breng een ruime hoeveelheid crème aan en masseer het zachtjes in om het effect te vergroten. Als u de aangebrachte hoeveelheid aanzienlijk verminderd, zal ook de bescherming aanzienlijk worden verminderd.
  • Breng de crème aan 20 minuten vóór blootstelling aan de zon en herhaal dit regelmatig, ook steeds na het baden of na het afdrogen.
  • Vermijd elke directe of overmatige blootstelling aan de zon, vooral tussen 12:00 en 16:00.
  • Denk ook aan bescherming tijdens minder zonnige dagen, zelfs op een bewolkte dag of tijdens het reizen met de auto. (de ramen versterken de schadelijke effecten van de zon)

Kortom, een uitstekende bescherming en verzorging met Solcare producten uit Spanje

KORTING

Solcare Aftersun Hidratante con Aceite de Oliva 200ml (Aftersun)

KORTING

Solcare Crema protectora solar FPS 15 con aceite de oliva 200ml (zonnebrandcrème)