San Miguel bier direct vanuit Spanje

Proef de speciale smaak van San Miguel bier

Het bekende en heerlijke Spaanse San Miguel bier uit Spanje is uiteraard te verkrijgen via Supermercat Spaanse Producten, voor de echte smaak van San Miguel CervezaGenieten van echt Spaanse bier kan nu ook in Nederland, want het populaire San Miguel bier is verkrijgbaar bij Supermercat.

Het Spaanse San Miguel bier wordt  gebrouwen in de brouwerij Grupo Mahou en wordt veelal een “Spaanse sensatie” genoemd.

U zult het in Spanje veel tegenkomen op het terras en in vrijwel alle horecagelegenheden, want het is zeer populair. Maar ook thuis kunt u genieten van San Miguel bier, want in ons assortiment vindt u meerdere varianten en dat ook nog eens voordelig.

In ons assortiment vindt u

  • San Miguel Especial is het meest bekend. Het is een goud-gele lager met een frisse, licht bittere smaak. Als het gaat om export, wordt deze variant het meest geëxporteerd.
  • San Miguel 0,0% is een alcoholvrij bier.

Er zijn inmiddels speciale varianten verkrijgbaar zoals San Miguel 0,0% Limón met citroensap of San Miguel 0,0% Manzana met appelsap. Deze laatste varianten zijn niet altijd leverbaar binnen ons assortiment.

San Miguel bier was het eerste speciaalbier in Spanje en is inmiddels populair tot ver buiten Spanje door de kwaliteit en goede smaak.
Een biertje, vooral bekend voor zijn heldere goudgele kleur, waarbij de de balans, frisheid en lichte bitterheid meteen opvallen. De gisten en het mout geven een body en aroma vol van nuances met een perfecte balans tussen zacht en bitter.

Geniet van dit heerlijk verfrissende Spaanse San Miguel bier thuis en bestel bij Supermercat Spaanse Producten Online.