Deliplus Crema Corporal con Aceite de Jojoba 200ml

Deliplus
8480000744005
UIT ASSORTIMENT
  • Beschrijving
  • Meer

Voedende crème van Deliplus met jojoba olie en rijk aan ceramiden, welke het evenwicht van huid herstellen en diep hydrateren met als doel te herstructureren.

Verrijkt met vitamine E en Karité. Beschermt en voedt de huid. Geeft een zacht en aangenaam gevoel van welzijn.

  • Voedende crème.
  • Met jojoba olie en rijk aan ceramiden.
  • Beschermt en voedt de huid.

Wordt geleverd in een speciale pot.

Verwen jouw huid met Deliplus Crema Corporal con Aceite de Jojoba bodycrème uit Spanje

 

Jojoba olie is een natuurlijke essentiële olie welke wordt geproduceerd uit de zaden van de Jojoba boom. Deze geurloze olie wordt inmiddels al veel gebruikt als ingrediënt in talrijke schoonheidsproducten over de hele wereld.

Deliplus Crema Corporal con Aceite de Jojoba bodycrème staat bekend om de uitmuntende en zeer effectieve vochtinbrengende eigenschappen, bovendien wordt deze crème snel geabsorbeerd.

Hoe kunt u Deliplus Crema Corporal con Aceite de Jojoba gebruiken? Aanbrengen op de huid en zachtjes masseren tot de crème volledig is opgenomen, met name op de droge delen van de huid. Deliplus Crema Corporal con Aceite de Jojoba bodycrème wordt geleverd in een pot van 200ml welke in voorzien van een zeer schroefdeksel.

Deliplus producten uit Spanje staan bekend om de uitstekende kwaliteit, maar dan wel voor een vriendelijke prijs. Deze Spaanse producten zoals Deliplus Crema Corporal con Aceite de Jojoba bodycrème zijn dan ook erg populair in Spanje, maar ook zelfs tot ver daarbuiten.

Ook dit unieke en uitstekende product is gewoon uit voorraad leverbaar en wordt dus snel bij u thuis geleverd.

Klinisch en dermatologisch getest product.

Gerelateerde Producten